Art of Mastering Remedies

Art of Mastering Remedies

Hot

Wednesday, December 27, 2017

Art of Mastering Remedies

December 27, 2017 0

Apa Sampeyan Sing Sinau Ngenani Cryotherapy? Cryotherapy minangka cara pembekuan jaringan urip liwat refrigeran sing disemprotake menyang kulit ing wangun aerosol utawa minangka cairan ing sawijining probe sing dilebokake ing jaringan. Iki cara sing apik kanggo nglebokake struktur kulit sing ndadekake supaya larane kaya warts lan tag kulit bakal beku. Nalika tisu urip beku, banyu ing sel ngembang lan mbukak sing ngancurake sel lan virus liyane.
Njupuk mudhun kanggo Dasar karo obat
Warts lan verrucas mung padha. Verrucas diarani warts ing sikil. Padha beda-beda saka sing ditemokake ing tangan lan bagean liyane padha flatten metu amarga lumampah.
5 Migunakake Kanggo Remedi
Nanging loro kasebut disebabake dening virus papilloma manungsa sing biasane beda-beda lan ora gampang dibusak. Sampeyan bisa nggunakake Cryotherapy amarga cepet tumindak nalika nerangake warts lan verrucas. Sampeyan bisa ngetik kanthi cepet lan mateni HPV langsung. Lukisan lan aplikasi asam salisilat sing ana kauripan caustic sing luwih cepet lan luwih cepet. Kajaba iku, uga ngancurake kulit lan lara ing saubengé, sanajan ora bisa digunakake. Nanging, Cryotherapy bisa nyenengake ing wiwitan lan kaku kanggo nyerang wilayah sing cukup kanggo njaluk beku. Bener, tantangan kanggo chiropodist utawa podiatris kanggo ngarahake area tartamtu supaya beku miturut piranti lan cara sing digunakake. Penyemprotan yaiku cara liya sing digunakake dadi wulun komprèt sing dikepali ing kulit supaya kriogen cair bakal dirilis lan temperatur ing dhuwur nganti kulit kasebut nguap. Ana cara abot liyane sing bisa digunakake liwat probe nitrogen cairan 200 ° C. Senyawa iki ngandhut nitrogen cair kang dilebokake ing lesi. Sawetara perawatan aerosol uga nggunakake 200 nitrogen cair ing wadhah cilik lan perawatan over-the-counter liyane sing nggunakake pad busa cilik sing disemprot. Sampeyan bisa nggunakake produk OTC sing beda sing bisa digunakake kanggo mbebasake warts lan verrucas. Nanging, iki mung disaranake digunakake ing warts cilik lan verrucas ing sikil. Sadurunge sampeyan bisa nerusake menyang perawatan, iku penting kanggo takon karo dokter profesional sing bisa miwiti diagnosis wilayah supaya beku. Ana efek samping saka cryotherapy. Kaping pisanan, iku nyenyet. Ana sawetara wong sing ora nemokake becik iki gumantung ing rasa toleransi. Yen ora ana rasa nyeri, iki uga amarga beku ora nembus jero. Ana blistering nalika sampeyan ngalami cryotherapy. Nanging, iki tandha apik yen perawatan cukup jero. Yen sampeyan pengin perawatan iki, sampeyan perlu kanggo ngetutake pedoman kasebut.
Read More